Vriendschap

December 9th, 2008 § 2 comments

Dit weekend hebben we weer ontdekt hoe waardevol vriendschappen zijn!

Vrijdag kregen we een Sinterklaaskadootje, in de vorm van een mailtje van Wim & Bas: ze hebben weer een reisje Madeira geboekt, van 15 t/m 19 december! Ook deze keer nemen ze een goede vriendin mee, dus er was ruimte in de bagage en we mochten boodschappenlijsten doorsturen… Nou dat hebben ze geweten hahaha… Van hapjespan tot oventhermometer, plus de nodige etenswaren natuurlijk… We vinden het geweldig dat we elkaar voor de 3e keer dit jaar gaan zien, met als bijkomend voordeel dat we weer van alles “kunnen laten invliegen”… (klinkt zo heerlijk decadent hahahaha). 

Ook ingevlogen is een wel zeer bijzonder stukje bagage… Jan & Saskia zouden een paspop in mijn maten laten verschepen in de container die binnenkort deze kant op komt. Maar uiteindelijk hebben ze besloten om de onthoofde dame mee te nemen op hun terugreis vanuit Nederland. Dus Jan kwam aan met een wel heel ongewoon bagagepakket… Wie neemt nu een rompvorm, compleet verpakt in bubbeltjesplastic, mee op reis??? Inmiddels staat “mevrouw P.A.S. Pop” in mijn atelier de eetkamer. Zelfs mijn moeder, die toch heel wat kledingstukken op haar naam heeft staan, heeft nooit zo´n handig hulpmiddel gehad! Daarnaast waren ze zo lief om het Handboek voor Zelfmaakmode en een Persoonlijke Patronengids mee te nemen. Handige naslagwerken om tot een nóg beter resultaat te komen. Jajaja, binnenkort komt er een modeshow en zullen er foto´s vertoond worden… 😆

Wim & Bas en Jan & Saskia: nogmaals van harte bedankt voor al jullie goede zorgen!!!

§ 2 Responses to Vriendschap"

  • Wim & Bas says:

    Ja Don & Wil, je mag weer aardig plaats gaan maken voor alle boodschappen. Trouwens, Wil zien we voor de 4e keer dit jaar, we komen nu wel voor de 3e keer dit jaar naar Madeira toe, maar je hebt ook bij ons gelogeerd toen je in NL was. En iedereen snapt nu wel dat wij ook Madeira een geweldig eiland vinden, en helemaal begrijpen waarom jullie daar zijn gaan wonen. Nog een paar dagen en we zijn er weer, heerlijk ! Kijken ook erg uit naar de mooie kerstverlichting in Funchal, waar o.a. Marcel al in zijn log melding maakte.

  • Eu não percebo nada do que está escrito, mas penso que seja holandês. Gostaria de vos convidar para o próximo jantar de blogues. Não sei se estão na Madeira, gostaria que estivessem presentes!

What's this?

You are currently reading Vriendschap at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira