Echt waar, het is de schuld van Noud! Hij heeft ons aan een nieuwe verslaving geholpen, dus heb ik gisteren maar alle benodigdheden opgehaald… De Dolce Gusto, inclusief diverse smaakmogelijkheden, en in rood/zwart uitgevoerd.

We praten niet zomaar over een koffiezetapparaat, nee … hiermee haal je een coffeeshop in huis! Dus kunnen onze gasten voortaan kiezen uit espresso (al dan niet descafeinado), cappuccino, latte macchiato, chococino en ice coffee!  Mmmm, hoogste tijd om de chocochino te proberen :mrgreen:

Categories: Actueel

2 Comments

Gekke Gerrit · December 16, 2008 at 18:37

Wat Marcel, hoor ik het goed? Wil je de appeltaart competitie vervangen door een “Bakkie” competitie?

PS Kan je me nog even herinneren waar er in het nieuwe jaar oliebollen gegeten worden?

Wim · December 20, 2008 at 13:32

Ja, inderdaad, de koffie was heerlijk ! We hebben zo een beetje alle soorten uitgebrobeert geloof ik toen we bij jullie de lasagne avond hadden. Het is een herhaling waard,dus….maak maar weer boodschappen voor volgend jaar !!

Comments are closed.