Coffeeshop op Madeira

December 13th, 2008 § 6 comments

Echt waar, het is de schuld van Noud! Hij heeft ons aan een nieuwe verslaving geholpen, dus heb ik gisteren maar alle benodigdheden opgehaald… De Dolce Gusto, inclusief diverse smaakmogelijkheden, en in rood/zwart uitgevoerd.

We praten niet zomaar over een koffiezetapparaat, nee … hiermee haal je een coffeeshop in huis! Dus kunnen onze gasten voortaan kiezen uit espresso (al dan niet descafeinado), cappuccino, latte macchiato, chococino en ice coffee!  Mmmm, hoogste tijd om de chocochino te proberen :mrgreen:

§ 6 Responses to Coffeeshop op Madeira"

 • Nãod says:

  ja lekker hè Wil. En je hoeft helemaal geen koffie te kunnnen zetten, net als ik!!! En dan met een gezellig muziekje erbij:

  http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=224312&Page=6&BM=386705&PP=1&Cnt=444&Period=1&q=nederlands

 • Peter says:

  De leukste reactie kwam van Noiud, alleen die hangt nog in je filtertje omdat er een link in zit.
  Dus rap ff naar je spamfilter en heel rap Noud zijn reactie doorlaten!
  De inhoud van het linkje heb je jaren moeten missen!

 • Marcel says:

  Ik moet toegeven dat het apparaatje inderdaad erg lekkere koffie maakt. Leuke reactie van Noud, en helemaal grappig dat ie in het “koffiefiltertje” bleef hangen. Nu ben ik wel genoodzaakt om een vergelijkend warenonderzoek te starten wie van jullie beiden nu de lekkerste koffie kan maken. Ik nodig éénieder uit hieraan deel te nemen. Probleem is dan wel het volgende: Waar vind je hier 7 chinezen?

  http://nl.youtube.com/watch?v=Zc2m-4MF6UY

  Gelukkig was het maar een droom!
  Tot binnenkort.

 • Gekke Gerrit says:

  Wat Marcel, hoor ik het goed? Wil je de appeltaart competitie vervangen door een “Bakkie” competitie?

  PS Kan je me nog even herinneren waar er in het nieuwe jaar oliebollen gegeten worden?

 • Nãod says:

  gerrit,,, in principe zou dat in ons nieuwe huis zijn. Maar daar is zoveel gedonder mee en het is nog lang niet klaar. En flink gezeik met de aannemer en toeleveranciers. Kortom het oude liedje. We zijn allang blij als het uberhaupt ooit af komt. Dus dat oliebollen eten gaat voor wat betreft dat het bij ons zou zijn…dit jaar voorbij. Sorry. Maar ons hoofd staat nu echt naar hele andere zaken dan oliebollen voor een macht aan mensen.

 • Wim says:

  Ja, inderdaad, de koffie was heerlijk ! We hebben zo een beetje alle soorten uitgebrobeert geloof ik toen we bij jullie de lasagne avond hadden. Het is een herhaling waard,dus….maak maar weer boodschappen voor volgend jaar !!

What's this?

You are currently reading Coffeeshop op Madeira at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira