Allemaal leuke dingen

March 2nd, 2009 § 2 comments

Volgende week donderdag komen mijn ouders op bezoek en als ik op weg ben naar het vliegveld om ze op te halen kan ik hoogstwaarschijnlijk meteen ander bezoek wegbrengen… Morgen hoop ik de definitieve bevestiging van het bezoek van een goede vriendin te krijgen!

En alsof dat nog niet genoeg is, staan er 1 blauwe druif en 2,5 tulp in bloei (okay, de tulpen zijn steelloos maar dat is niet belangrijk)!!! Is de koude winter toch nog ergens goed voor geweest! Nogmaals dank N&G en W&B voor de bollen…

Hollandse bloemetjes op Madeira

§ 2 Responses to Allemaal leuke dingen"

  • Wim & Bas says:

    Wat een nieuws ! Komt je wens om je ouders nog eens op Madeira te mogen ontvangen toch nog uit ! En leuk dat de bollen het echt doen ! Geniet van alles ! Heel belangrijk !

  • nãod says:

    En hier weet ik van gekkigheid niet wat ik aan moet trekken. Ik ben blij dat ik mijn oerlelijke Unox handschoenen niet heb weggegooid. Unox muts is wel zoek anders zou ik die ook nog opzetten. BRRRRR!!! KOUD HIER!!!!!!!!!!!!!!!!!

What's this?

You are currently reading Allemaal leuke dingen at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira