Afgelopen donderdag hadden we “wisseldag” in onze bed&breakfast: Leentje vertrok en mijn ouders arriveerden! Ze hadden een goede vlucht gehad en waren blij verrast met de aangename temperaturen die sinds een paar dagen op Madeira aanwezig waren.

De rest van de donderdag hebben we ons wat rustig gehouden, buiten koffie gedronken, broodje gegeten en ´s avonds gegeten.

Na een goede nachtrust was het vrijdag – na het ontbijt – tijd voor het echte werk: met mijn auto naar Funchal waar een huurauto op ons wachtte. Dit omdat mijn auto “maar” 3 deuren heeft, en ik bang was dat het voor mijn ouders niet goed te doen was om achterin te kruipen. De auto van Don is heel laag, dus niet gemakkelijk om weer uit te komen, vandaar de huurauto. Maar… achteraf bleek dat mijn Twingo toch gemakkelijker te hanteren was, dus voortaan is dat het vervoermiddel.

Vrijdag rond half 10 verlieten we Funchal, en zijn via de oude weg naar Canico gereden om te laten zien waar we gewoond hadden. Daarna op naar de koffie in Santa Cruz, lekker op de promenade. Via Santo da Serra en Portela naar Santana. En tja, daar kreeg mijn moeder een nieuw vriendje…

Aangezien het een zeer goed verzorgd vriendje was, hebben we hem toch maar thuisgelaten. Net zoals Leentje en ik twee dagen daarvoor een ander vriendje ook maar niet hebben meegnomen…

Is het geen schatje??? Okay, vlooienbandje, wormenkuur en scheerbeurt is geen overbodige luxe, en de duiven in de buurt zouden regelmatig opgejaagd worden (vind ie namelijk errug leuk!) maar het is een lieverdje…

Vandaag wederom prachtig weer, rustig aan gedaan, wat in de tuin gerommeld en een Madeirense barbeque meegemaakt. Morgen zien we weer verder!


5 Comments

Maja & Bruno · March 15, 2009 at 10:37

Hoie,
Really happy to read that all is well at D&W B&B :-)
Take advantage of these special times Wil!
Smiles,

menno · March 15, 2009 at 22:00

Het begint nog wat te worden, dat bed and breakfast, straks moet er een jaar van tevoren geboekt worden !!!
Lekker dat jullie het zo fijn hebben, volgende week begint de lennte, dan wordt het aan deze kant misschien ook wat zonniger.
Vandaag heb ik Nico geholpen bij het klaarmaken van hetstrandhuisje, die heeft nou een opklapbare vlonder.
Dus laat die zon maar komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

menno

Wim & Bas · March 17, 2009 at 09:19

Geniet er maar van dat je nu weer een leuke tijd met je ouders hebt. En ja…B&B is inderdaad nu wel van toepassing. Iets om samen met M&M op te gaan starten??? Nog 3 maanden en dan hopen wij ook weer even persoonlijk de B&B te aanschouwen, al zal dat dan zijn voor een BBQ en een Lasagne avond !!

jan-gees boersma · April 5, 2009 at 19:51

Gees

Even proberen of het lukt Wil. Als alles goed is heb jij je eerste werk op Madera al weer achter de rug en is de nieuwe baan echt begonnen. Het was heel fijn om nog even je te ontmoeten. Groetjes ook voor Don van uit Sneek.

Willisha · April 5, 2009 at 22:41

@Gees: prima gelukt! Inderdaad leuk om jullie weer even te zien, en dat onder het genot van heerlijke erwtensoep!

Comments are closed.