Time flies

March 21st, 2009 § 4 comments

Ongelofelijk dat mijn ouders al weer 1,5 week op Madeira zijn! We boffen enorm met het weer: bijna alle dagen zon, en slechts 1 dag zo bewolkt dat we weinig buiten geweest zijn. Mijn ouders genieten enorm van het feit dat ze zoveel tijd buiten kunnen doorbrengen. Geef ze een puzzleboekje/leesboek en je hebt geen kind aan ze… 😆

In de tussentijd zijn we diverse keren op stap geweest om de omgeving te verkennen. Lekker onderweg broodje eten, zo nu en dan een lekker cakeje bij de koffie maar vooral genieten van elkaars gezelschap.

Gisteravond was het heel helder, er waren veel sterren te zien. Dus op naar de hoogvlakte: omdat daar geen kunstmatig licht aanwezig is kun je nóg veel meer sterren bewonderen! We wisten uit eerdere ervaringen dat het koud zou zijn, dus warm aangekleed gingen we op weg. Vlak bij de top begon het echter bewolkt te raken, en eenmaal boven zagen we de wolkenflarden voorbij schieten. Dus maar weer afgedaald totdat we onder de wolken zaten, en daar uitgestapt en genoten… Kort genoten, want de wind gierde om onze oren… Wat was het lekker warm in de auto toen we het laatste stuk afdaalden! Hoe dan ook de moeite waard, een belevenis om niet snel te vergeten.

§ 4 Responses to Time flies"

What's this?

You are currently reading Time flies at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira