Stil op het blog

April 23rd, 2009 § 5 comments

Het feit dat het stil is op ons blog, betekent niet dat het stil is op Madeira! Integendeel, we zijn allebei lekker bezig en hebben daardoor weinig tijd om te schrijven over de dagelijkse dingetjes. En ach,  onderhand zou veel ook een herhaling van eerdere blogs worden, saai voor onze lezers hahaha…

Momenteel maakt heel Madeira zich op voor het Bloemenfestival, één van de belangrijkste festivals op het eiland. Persoonlijk zal ik er weinig van meekrijgen: zaterdag en zondag zijn gewoon werkdagen voor mij, hoewel het deze keer dus niet zinvol is om op zondagmiddag info-bijeenkomsten te plannen: iedereen wil naar de Bloemenparade!

Gisteren zijn Don en ik op stap geweest om een buro voor mij te kopen, of beter gezegd twee werktafels. We zijn uitgekomen op twee, omdat dit flexibeler is qua opstelling. Het “foute” bed (een rose fluwelen hoofdeinde en lampen met herderinnetjes, moet ik nog meer zeggen???) heeft het veld geruimd en staat in delen in de schuur te wachten totdat onze huisbaas het komt ophalen. Daardoor is plotseling een ruime kamer ontstaan, waar ik lekker enveloppen kan vullen. Op kantoor heb ik daar ook niet echt de ruimte voor, dus dit is een betere oplossing. Nieuwe printer erbij, zodat we nu 1 boven en 1 beneden hebben staan en allebei onafhankelijk zijn. Muziekje erbij, en ik ga lekker aan de slag!

§ 5 Responses to Stil op het blog"

 • Lilian says:

  Goh t klinkt al net als bij mij, te weinig ruimte en rust op kantoor en soms gewoon ff thuis op kantoor doorstomen en dan is de stapel weer klaar.

  Tot maandag of ergens onderweg 😉

 • Maja & Bruno says:

  Good to read that you are both alive and kicking… Houden zo…

 • nãod says:

  Ja dat is natuurlijk ook een oplossing…gewoon de logeerkamer opheffen!!! Jammer dat nou juist dat foute bed het veld moest ruimen. Maar ja dat is de ´madereinsofililtus´ (alles wat oud is moet weggesanneerd worden), <peet en ik zijn zo aan de beurt lijkt hey wel!!!) ik vond de slaapkamer uiterst charmant…en in mijn gedachten zag ik er Menno al in liggen hahhahahahha!!!!!

  WIJ ZEGGEN NIKS OVER DE GEBEURTENISSEN BIJ ONZE BOUW. DAAR ZIJN WE IN HET VERLEDEN AARDIG BEDROGEN MEE UITGEKOMEN. EEN BEETJE ENTHOUSIASME WERD HARDHANDIG AFGESTRAFT DOOR VRESELIJKE TEGENSLAGEN ETC. ONS BLOG GAAT WEER OPEN ALS WE DE LIÇENZA BINNEN HEBBEN. ZELFS DIT SCHRIJF IK OP ANDERMANS BLOG…HET MOET NIET GEKKER WORDEN. ALS JE WILT WETEN HOE HET GAAT… HET ONDERDEEL RAMPTOERISME IS NIET MEER ZO VAN TOEPASSING…OEF111 WEER MIJN MOND VOORBIJ GEPRAAT. ALS DAT MAAR GEEN VRESELIJKE GEVoLGEN GAAT HEBBEN. ssssssssssttttttttttttttt!!!!!

 • Willisha says:

  @Lilian: inderdaad grappig hoe we elkaar zo nu en dan tegen het lijf lopen in 1 van de hotels. ! Maandag gaat zeker lukken.
  @Maja&Co: if you check last year around this time you will see another blog-stilte… it has all to do with the Flower Festival … :mrgreen:
  @Nãod: Gelukkig houden wij nóg een logeerkamer over, en totnutoe heeft slechts 1 van onze gasten in het “foute” bed geslapen… De rest was allemaal te lang hahahah….. Tegenwoordig zijn wij niet meer gewend aan 1.20 x 1.90 ….
  En we praten verder met niemand over de gebeurtenissen bij jullie bouw, dat blijft gewoon tussen ons. Net zoals het feit dat we zaterdag poten gaan ruilen, vertellen we ook niemand… 😆

 • Wim & Bas says:

  Fijn dat het zo goed loopt dat je nu een kantoor aan huis hebt….Gezellig en makkelijk ! En inderdaad, als het “foute bed” toch niet in gebruik is, waarom de kamer niet wat beter gebruiken ! We missen nog wel een foto “in vol ornaat als hostess” van jou op je weblog, Wil. We herkennen je vast wel als we aan komen, maar de andere kijkertjes vinden het misschien ook wel leuk om eens te zien……En Noud,sterkte met het bijgeloof ! Kijk maar uit dat je de lizenza niet op de 13e krijgt…( of erger..vrijdag de 13e !). Gaat vast wel goed komen met jullie bouw. Wat dat betreft zijn alle Madeira blog’s één grote stilte op dit moment.Groetjes vanuit een wel heel erg zonnig Holland !

What's this?

You are currently reading Stil op het blog at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira