Nederlanders ontdekken Madeira

April 26th, 2009 § 1 comment

Het ziet er naar uit dat Nederlanders het eiland Madeira beginnen te ontdekken. Dat lees ik uit een bericht die ik ontving van de Telegraaf van vandaag.

Voor het vijfde jaar op rij heeft Madeira weer meer Nederlandse bezoekers mogen ontvangen dan het jaar ervoor. In 2008 kwamen bijna 40.000 Nederlanders naar Madeira en dat is een plus van 13,5% ten opzichte van 2007.

Nog even en dan zal onze Nederlands Honorair Consul een snel cursus Nederlands en Haring Happen moeten nemen.

§ One Response to Nederlanders ontdekken Madeira

  • Wim & Bas says:

    Ook toevallig, wilde je net gaan mailen dat ik dit stukje gezien had in de telegraaf, maar zag je commentaar er al onder staan,Don. Ook jou stukje over vuurwerk ( YouTube) bekeken, en we zijn blij dat we dit zelf kunnen gaan zien als we er in juni zijn. Wat dat betreft is Madeira echt heel bijzonder, en dan denken we even aan afgelopen jaar kerst toen we in Madeira waren, met die buitengewoon mooie verlichte versieringen. Hopelijk kunnen we ook dat dit jaar wederom gaan zien. Want we zijn nog lang niet uitgekeken op Madeira wat dat betreft ! Alleen nu hopen dat te veel toerisme het geheel niet gaat verpesten in de toekomst. Je zou toch geen 2e Ibiza willen worden…..

What's this?

You are currently reading Nederlanders ontdekken Madeira at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira