Mierennest Reloaded

May 14th, 2009 § 9 comments

Was vergeten te melden …. gisteren ben ik terug gegaan naar de DGV (mierennest). Echter ik was relaxed en ik concentreerde me met het gevoel dat alles zou gaan lukken (LOA principe). Ik kwam binnen met en smile …. en ik kreeg (zoals verwacht) dezelfde dame. Een groet met een glimlach inclusief “alles goed met u?“. Formulier met de dokters correctie (doorhaling plus handtekening) laten zien. Tevens heb ik mijn verontschuldiging aangeboden voor mijn gedrag laatste keer. Met een glimlach gaf ze aan dat het geen probleem was. Ik ging bijna de situatie verrijken met de woorden “… trouwens … u heeft een heel sexy …” maar dat zou de LOA-goden verzoeken.

Het resultaat? Ik heb een vodje gekregen (twee maanden geldig) waarmee ik mijn nieuwe Portugese rijbewijs in ontvangst kan nemen. Voor de zekerheid heb ik aan haar haar telefoonnummer gevraagd … want na anderhalf maand ga ik bellen en vragen of mijn rijbewijs klaar ligt.

O ja … voor het vodje moest ik 22 euro betalen …. bij een andere loket. Er stond een rij van een paar man. Ik achteraan. Maar plots kwam het meisje van haar tafel naar me toe lopen … nam mij papieren mee …. en ging het verwerken. De mannen die in de rij stonden te wachten keken bepaald verbaasd maar durfden niks te zeggen. Dat LOA (Law of Attraction) begint zijn vruchten te werpen.

§ 9 Responses to Mierennest Reloaded"

 • Lilian says:

  hihi dus ik ga binnenkort een man achter een loket zoeken als ik mijn rijbewijs moet verlengen, dat shirtje aan dat ik ooit voor jou gekocht heb dus dan moet het (snel) :):) 😉

 • Don says:

  Een shirtje dat jij voor mij hebt gekocht? …… En die heb jij? 😳
  Ik vrees dat ik thuis straks vragen zal krijgen (of van andere lezers hier) …. alleen probleem is dat ik niet eens weet waar over het gaat.

  Anyway …. toen ik daar was zag ik behalve de chef van de afdeling … ook een knul rondlopen … echter ik kreeg de indruk dat hij de categorie behoort dat bijvoorbeeld morgen de songfestival met een Kir-Royal samen met een vriendje zal gaan volgen.

  Dus als ik jou was zou ik meteen naar de top gaan … de chef …. die heeft als enige een kamer met een deur …. dat op slot kan.

 • Maja & Bruno says:

  See…. the relaxation pills (or was it a glass of red wine?) and the smiles always work!
  We look forward to seeing that piece of paper real soon 🙂

 • Lilian says:

  oke ter verduidelijking: shirtje dat ik op jouw aanraden gekocht heb, groen, staat wel ergens op de foto´s van een van jullie verjaardagen, langer geleden. t zou jou niet staan, te laat decoleté.

  Dan ga ik voor die jonge man 😉 loop ik tenminste geen risico.

  Ik ben benieuwd wanneer je je rijbewijs echt ook krijgt.

  Prettig weekend

 • Natascha says:

  Ha, ha, LOA…. Pepijn weet altijd feilloos wanneer hij MIJ op een bepaalde ambtenaar moet afsturen. Hij vraagt zich regelmatig af hoe ik bepaalde dingen voor elkaar krijg of bepaalde informatie uit iemand krijg die hij niet krijgt. Gewoon rokje aan, flink glimlachen en een paar felle blauwe ogen inzetten (he Lilian, alle zuidelijke mannen vallen daar al helemaal voor hoor!). Zo lijm ik met gemak onder andere onze accountant, onze bankdirekteur, de voorzitter van onze hotelketen en onze contactpersoon bij de VVV die onze toeristenbelasting uitrekent. Vooral die laatste geeft erg graag ongeoorloofd informatie over de concurrentie aan mij door. Kwestie van onschuldig kijkend semi-domme vragen stellen….

 • Don says:

  @Natascha: Nou … dat weet ik niet zo … of alle zuidelijke mannen op een paar felle blauwe ogen vallen. Ik weet dat de Antilliaanse man valt voor welgevormde grote ‘booty’ (= billen).

 • Natascha says:

  @Don: Ik heb het ook niet over de Caribbean of Afrika, daar vinden ze een lekkere kont inderdaad veel belangrijker.
  Veel Italiaanse/Spaanse/Griekse/Portugese mannen denken echter nog steeds dat alle nederlandse vrouwen blond zijn, blauwe ogen hebben en wel zin hebben in een zuid-europese man. Toen we autopech hadden in Turijn had ik binnen een paar minuten een oploop veroorzaakt toen ik onschuldig kijkend leuke jonge mannen om hulp vroeg. Ze gingen nog net niet op de vuist wie onze auto mocht starten…. Zelfde toen ik een eenzijdig ongeval had op een rontonde in Zuid-Spanje. Ook de weg vragen in zuid-Frankrijk of Portugal is een piece-of-cake, even een alfa-mannetje zoeken en bingo.
  Pepijn is erg blond en doet het dan weer goed bij de zuid-europese dames. Het is bij een lastige ambtenaar enzo even inschatten of er een man of vrouw achter het loket zit, en huppetee, altijd prjs als je de LOA maar goed toepast.
  Hier in Duitsland werkt het al goed met de LOA, ze zijn hier te droogkloterig om te flirten.

 • Don says:

  @Natascha: aangezien ik een mix ben van Antilliaan en Portugees …. ik fantaseer dat ooit twee blonde dames, met blauwe ogen en welgevormde billen … mij willen helpen wanneer ik autopech heb. Ik ben mijn ‘onschuldig en naïef’ gezichtsuitdrukking aan het oefenen. Echter lijkt het op de dezelfde blik dat ons kat (zie links) heeft. Zouden de dames daarop vallen?

 • Lilian says:

  @ Don, keep on dreaming

What's this?

You are currently reading Mierennest Reloaded at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira