Nee, geen baby, kat of auto maar….. een afwasmachine!

Noud&Peter hadden een kleine Bosch afwasmachine, hetzelfde type als ze ook aan boord gebruiken. Inmiddels is de keuken in het nieuwe huis compleet afgeleverd, en daar staat een “normaal” formaat afwasmachine. Onze keuken is niet gigantisch groot maar dit kleine apparaat past er absoluut zeker weten in! Met enige improvisatie voor wat betreft de wateraansluiting is hij deze week in gebruik genomen. Via het keukenkastje water aansluiten is geen optie, daar de leidingen in de muur weggewerkt zitten. Daarom heeft Don een tuinslang-aansluiting op de keukenkraan gezet, en dit werkt prima. Zolang de afwasmachine draait kunnen we de keukenkraan niet gebruiken, maar dat hebben we er graag voor over… 😆

Noud&Peter: nogmaals van harte bedankt, we zijn er ontzettend blij mee!!!


1 Comment

Maja & Bruno · June 25, 2009 at 20:22

Van harte gefeliciteerd met jullie kleintje…. proficiat 🙂

Comments are closed.