Michael Jackson is dood

June 26th, 2009 § 4 comments

Dit is bizar! Ik kan vannacht helemaal niet slapen …. en ik zit de hele nacht …. klaar wakker … TV te kijken. En dan plotseling verschijnt ‘Breaking News …. Michael Jackson is dead’.

Michael Joseph Jackson (1958 – 2009)

MJ was mijn idool …. tot aan de Thriller tijdperk. Daarna was ik niet meer zo’n fan van de ‘nieuwe’ Michael Jackson. Toch heeft hij een gigantische invloed gehad in mijn jeugd, tiener tijd en deel van mijn volwassen leven. Ik ga straks …. overdag … CD’s die ik heb van MJ afspelen … als tribuut.

Dit zal denk ik een historisch moment worden ….. want ik voorspelde altijd dat als hij (echt) dood gaat …. dan start de allergrootste optreden van MJ …. wereldwijd. Ik verwacht dat een nieuwe MJ tijdperk zal komen …. zoiets net als Elvis Presley … maar 3x erger.

Wees dus voorbereid …. of je het wilt of niet …. de naam Michael Jackson … MJ …. zal je dagelijks vernemen … wereldwijd. De wereld heeft een nieuwe droom nodig …. en die is nu vrijgegeven.

The King of Pop is Dead …… Long Live the King!
MJ R.I.P.

P.S. het is nu 3u16 …. en heb nog steeds geen slaap.

§ 4 Responses to Michael Jackson is dood"

 • Wim & Bas says:

  Ik hoorde het toen ik om 05:30 naar mijn werk reed. Hoorde MJ plaat op de autoradio en dacht er aan hoe slecht hij er eigenlijk uit zag. Zal nooit oud worden dacht ik nog…en na de plaat vertelde de DJ dus dat hij dood was….Ook voor mij is dit jeugd sentiment, ben met zijn muziek opgegroeit, we zijn van hetzelfde “bouwjaar” . Denk dat je gelijk krijgt Don, dit zal nog meer worden dan na de dood van Elvis, nu vandaag zowat elk uur wel een paar werken van MJ op de radio. Hij was de laatste jaren vreemd in vele opzichten, maar laat ook veel moois na wat dat betreft….

 • lola says:

  toen ik van schoolkamp terug kwam zij mijn zusje het tegen mij ik vind het zo erg!!

 • michele says:

  ik was vanacht rond 3,4uur wakker geworden omdat ik gekraak hoohrden
  ik was toen naar beneden gegaan om te kijken wat het was
  toen ik terug naar bed wilde vond ik het nog steeds een beetje eng dat gekraak en kon niet slapen ik deed de tv aan en zapte bijn cnn stopte ik want ze hadden er het over dat mj waarchijnelijk dood is

 • floor says:

  halloo

What's this?

You are currently reading Michael Jackson is dood at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira