Hallo, daar ben ik weer…

July 2nd, 2009 § 1 comment

Op zondag 5 april landde het eerste Arkefly-vliegtuig op Madeira, en komende zondag, 5 juli, gaat voorlopig het laatste vliegtuig terug (omdat er een korte zomerstop ingelast is). De vlucht is een groot succes gebleken, en dus veel werk! Vandaar dat het de laatste maanden zo rustig is geweest aan mijn kant. Lange dagen, weinig tijd en energie om ´s avonds nog achter de PC te zitten. Het werk is trouwens hartstikke leuk, goed besluit geweest om over te stappen!

Dus hierbij een eenmalig gemeenschappelijk excuus aan iedereen die geen antwoord heeft gekregen op de mailtjes, geen kaartje/telefoontje heeft ontvangen voor de verjaardag en bang was dat ik boos was…

Afgelopen vrijdag heb ik (bijna) niets aan het werk gedaan, oftewel genoten van mijn 1e vrije dag in 3 maanden. Wel heb ik mijn tijd goed besteed: auto gewassen, mijn 1e sjaaltje afgebreid (er aan begonnen eind maart) en het bloesje dat bíjna klaar was (mijn moeder had het halsbelegje netjes voor me gerijgd/geregen half maart) afgemaakt. Lekker gevoel, het kriebelt om verder te gaan met de productie!

§ One Response to Hallo, daar ben ik weer…

  • Cecilia says:

    Zo te lezen ben je een bezig bijtje Willisha. Wat een energie maar wel leuk om alle klusjes af te maken én een lekker gevoel op je werk te hebben. Arbeidstevredenheid is net zo belasngrijk als ontspanning met fijne mensen om je heen. Ik ga in het najaar in de VUT en ik kijk er met zeer gemengde gevoelens naar want alléén maar ontspanning/leuke dingen doen lijkt me snel saai worden. Maar ik laat het maar eerst over me heen komen.

    Groeten uit een momenteel grijs en nat Heerhugowaard.
    Een weldaad na de zeer warme dagen die we achter ons hebben.

What's this?

You are currently reading Hallo, daar ben ik weer… at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira