Make Over

July 25th, 2009 § 4 comments

Niet schrikken … ik ga de layout van ons blog veranderen …………

§ 4 Responses to Make Over"

 • Willisha says:

  En dat zonder te overleggen… :mrgreen:

 • Don says:

  Daar had de ambtenaar van de burgerlijke stand niks over gezegd …. alleen over ‘lief hebben ….’ enz … en niet ‘gij zult ten alle tijde met uw echtgenote overleggen of u de layout van de website zult aanpassen ….’

 • jan-gees boersma says:

  HAllo hier een groet uit sneek als alles goed is hebben jullie nu loge,s Hier is het sneek week en heerlijk weer. Hans en Roel waren gisteren nog even een dagje bij ons heel gezllig . groetjes Jan en Gees.

 • jan-gees boersma says:

  HALLo Don en WIL.
  Wat een onder neming van Jaap en Janneke . Als het goed is .komen ze vandaag weer thuis Wat fijn dat Hans en Roel weer naar jullie toe gaan ze heeft er zo,n zin in .Hadden net een mail van SJ.die heeft een vires op zijn oog en moet nu naar Shanghai voor verder onderzoek dus maar weer even afwachten,wat dat weer word. nou morgen beginnen hier de scholen weer enis de vacantie in het noorden al weer voorbij . Groetjes uit Sneek Jan en Gees .

What's this?

You are currently reading Make Over at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira