Voor de fans van Albert Jan Tuin hier is een link van zijn Tour of Duty.

Categories: Actueel

1 Comment

Cecilia · August 7, 2009 at 21:14

@Don: mijnheer Albert Jan Tuin doet wellicht erg zijn best om te doen wat hij doen moet en wil misschien ook aardig gevonden worden door bepaalde mensen. Ik denk dat een persoon met toegewezen of verkregen autoriteit het nooit goed doet voor allemaal. Dat is ook niet mogelijk maar we willen natuurlijk allemaal het beste van wat we zelf denken nodig te hebben. Enfin, door het staatsbezoek heeft hij weer een ‘upgrade’ gehad.
Ik moet wel wennen aan je nieuwe layout. Vind hem niet zo ‘gezellig’ (is dat Hollandse kneuterigheid?).
@ Willisha: wen je al bij je nieuwe werkgever en heb je nog tijd over om leuke kledingstukken in elkaar te flansen? Zijn er eigenlijk op Madeira wel stoffenwinkels met een grote keuze? Mijn vriendin is coupeuse en gaat minstens 1x per jaar naar Duitsland om stoffen in te slaan omdat volgens haar hier geen grote keuze is in echte mooie stoffen.

Groetjes uit Heerhugowaard.
Cecilia

Comments are closed.