TAP gaat 4 dagen staken

August 16th, 2009 § 4 comments

Personeel van de luchtvaartmaatschappij TAP hebben aangekondigd vier dagen te gaan staken. De geplande stakingsacties staan nu gepland in twee afzonderlijke periodes te weten deze maand (28 en 29 Augustus) en volgende maand (11 en 12 September).

Hou er rekening mee als je van plan bent om met de TAP te gaan vliegen rondom die dagen. Bereid je voor (extreem) lange wachttijden op de luchthaven. Neem wat mee (dat is toegestaan om in je handbagage mee te nemen) om te ontspannen terwijl je wacht. Zorg er ook voor dat je het hoognodige bij je hebt … ingeval dat je reisbagage zoek raakt onderweg naar je bestemming.

Heeft iemand nog meer tips?

§ 4 Responses to TAP gaat 4 dagen staken"

 • Lilian says:

  Andere dagen gaan? 😉

 • Don says:

  @Lilian: ja dat zou een optie kunnen zijn. Weet je … ik bedacht nog een ander tip … namelijk T.A.P. ….. :mrgreen:

 • noud says:

  Take Another Plane !! Dat bedoel je zeker. Wij vliegen liever nooit meer met de Portugese luchtklompen. En op die dagen zeker niet via Lissabon of Porto vliegen. dank je voor de waarschuwing Don. Het had zomaar gekund dat de dagen 11 en 12 september mijn vluchtdagen zijn naar Madeira. Dus dan maar ff een nachtje doorbijten op Brussel om met een veels te vroege vlucht vandaar te vertrekken. Jetairfly vliegt nl om 5 voor 6 in de morgen weg van Brussel. Dan ben je wel al om half negen in Funchal.

 • Ce says:

  Gaan ze nu wel of niet staken? ik heb helaas de 29ste een vlucht naar Porto..

What's this?

You are currently reading TAP gaat 4 dagen staken at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira