Al weer september…

September 5th, 2009 § 1 comment

Augustus is echt voorbij gevlogen! Allereerst J&J op bezoek, daarna arriveerden W&B (in Funchal), P&S (Jardim do Mar) en M&M (bij ons). Vooral de laatsten waren voor ons extra bijzonder, het was een heerlijke week met veel praten en lachen! Ze willen zeker terugkomen, er is nog zoveel meer te zien en te beleven dat kan niet allemaal in 1 week.

Mijn voeten zijn onderzocht door Shirley, door middel van een reflexbehandeling. Twee jaar geleden heeft ze dit ook gedaan, en er waren duidelijke verschillen te merken. Het stresspunt is veel minder pijnlijk, mijn nieren werken beter en er zat een verkoudheid aan te komen. Niet dat ik dit zo duidelijk merkte, maar zij kon het duidelijk voelen. Ongelofelijk dat deze info allemaal opgeslagen zit in je voetzolen… 😆

§ One Response to Al weer september…

What's this?

You are currently reading Al weer september… at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira