Verkeershumor

September 7th, 2009 § 3 comments

Vanmorgen rij ik al vroeg richting luchthaven… In de buurt van Campanário gaat de weg redelijk stijl omhoog, en er rijdt een (oude) motor voor mij… De motorrijder heeft op hetzelfde moment als ik in de gaten dat de motor nét wat kracht tekort komt om zijn inhaalmanouvre snel en soepel te laten verlopen… Hoe ik dat weet??? De motorrijder gaat meepeddelen met zijn benen… Ik begin meteen te lachen, en het komische is dat het peddelen effect heeft, hij rijdt meteen sneller!

Of had dat nou toch te maken met het feit dat we ondertussen boven aan de bult aangekomen zijn???   :mrgreen:

§ 3 Responses to Verkeershumor"

  • Don says:

    Schat, … Wat je zag rijden was een nieuwe type motor dat nu in de markt is …. namelijk de Flintstone ZX2, vloeistofgekoeld, 2takt V-Twinlegs, SOHC, 2,5 kleppen, met een nieuwe technologie genaamd ‘kick-legs’ …. net als de ‘kick-down’ maar dan voor motoren.

  • Danny says:

    Dan kan je voorstellen hoe ik aan het lachen was toen iemand vroeg aan de hostess van JetAir of er fietsen te huren waren 🙂

  • Lilian says:

    Niet te had lachen Danny want ik heb vanmorgen een aangelegd fietspad gezien, met bord en zelf een fiets in de stenen, ben nog een keer teruggereden om te kijken en echt, bij Regency Palace, de nieuwe weg ligt een heus fietspad. Nu de fietsen nog?

What's this?

You are currently reading Verkeershumor at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira