Jawel, de Smurf is sinds vandaag niet meer in mijn bezit… Niet omdat ie niet beviel hoor, maar omdat Don en ik een luxe-probleem hadden, namelijk drie auto´s voor de deur… :mrgreen: Sinds ik met mijn nieuwe baan begonnen ben, heb ik een Clio tot mijn beschikking. Daardoor reed Smurfje eigenlijk niet meer, en nam natuurlijk wel een parkeerplaats in beslag. Vandaar dus het besluit om hem te koop te zetten. Het heeft wel wat telefoontjes opgeleverd, maar geen echt serieus geïnteresseerde.

Via de privé-contacten is de verkoop echter tot stand gekomen! Vandaag zijn de overdrachtspapieren in orde gemaakt en is mijn verzekering beëindigd (als het goed is krijg ik nog iets geld terug) en die van de nieuwe eigenaresse gestart. Ennu… alles geregeld zonder onze privé-vertaler! :lol:


3 Comments

Don · October 14, 2009 at 23:16

Ik zal het blauwtje missen ….

willisha · October 15, 2009 at 23:16

Kwam het even mooi uit dat je vanavond nog mee kon rijden, nostalgie hahaha…

Jaap · October 19, 2009 at 14:01

we zijn vereerd dat we er nog in meegereden hebben.

Comments are closed.