Vlieg op met je reclame!!

October 29th, 2009 § 3 comments

Let op! Ik bedoel dit ook 100% letterlijk! Kijk maar naar het volgende filmpje ….

Wat zal men nieuw bedenken? Slakken met belettering van BMW, Porsche of Ferrari?

§ 3 Responses to Vlieg op met je reclame!!"

 • noud says:

  Hoezeer ik ook een hartgrondige hekel heb aan vliegen vind ik dit wel het toppunt van belachelijkheid. Hoe verzin je het ! Ik hoop dat deze uitgeverij flink aangepakt wordt wegens dierenmishandeling o.i.d.
  Het klinkt heel erg hypocriet uit mijn mond want als er een vlieg in de buurt is jaag ik hem na tot ik hem te pakken heb met mijn electrische tennisracket. Maar insecten gebruiken als reclamedrager, uberhaupt beesten op deze manier gebruiken voor media exposure vind ik uit den boze.

 • Don says:

  :mrgreen: hahahaha ….. wat hoort niet in het rijtje:

  1. electrische tennisracket
  2. vliegenmepper
  3. gebruiken als reclamedrager

  … en welke is uit den boze?

 • noud says:

  Ja kijk…. dat bedoel ik nou.

What's this?

You are currently reading Vlieg op met je reclame!! at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira