Mijn naam is Snoopy en ik ben terug!

November 11th, 2009 § 1 comment

Jawel … ben eindelijk weer eens terug op de blog van mijn bazen. Tjeez … wat heeft dat lang geduurd zeg! En ik maar zeuren ieder dag … en kopjes geven tot vervelends aan toe. Maar dan begrijpen ze het niet en geven ze me extra te eten. Tja … mijn buikje is dan lekker vol … dat wel … maar daar ging het niet om. Wat ik wilde is een blog account zodat ik mijn ei kwijt kan raken (ter verduidelijking … ik ben geen kip maar een ‘je-weet-wel’ kater).

Voorheen had ik een prominent plek op de blog en kreeg ik de gelegenheid om waardevolle adviezen te geven aan de menselijk bezoekers. Ziet u … ik ben een oud maar zeer wijze kat (ook al vinden sommigen dat ik dom uitzie … maar dat doe ik expres … om aandacht te krijgen) … en ik hou van rust-filosoferen (ook wel bekend als slapend meditatie).

Nu dat mij baas (eindelijk) die account voor mij heeft aangemaakt …. kan ik met u mijn wijsheden delen. Gratis en voor niks … nou ja … mocht u eens langs komen dan is een knuffel als dank van harte welkom.

Tot ziens dan maar weer. Wordt vervolgd.

Hoogachtend …. Snoopy

§ One Response to Mijn naam is Snoopy en ik ben terug!

  • Cecilia says:

    Nou Snoopy, ik was al bang dat je met pensioen was en je had teruggetrokken. Tenslotte nam je een prominente plek in op het blog van je baasje en dat kost veel energie. Ik ben blij dat je je weer beschikbaar stelt en geheel belangenloos je wijze uitspraken met ons, bezoekers, wilt delen. Tot ziens.

What's this?

You are currently reading Mijn naam is Snoopy en ik ben terug! at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira