Voorbereidingen Kerstwens

November 14th, 2009 § 3 comments

Dit jaar gaan we het goed doen … dat zei ik tegen mijn bazen. Dit jaar ga IK bepalen hoe we de kerstwensen zullen doen. En we zullen het dit jaar ook vroeg mee van start gaan …. want anders hebben ze (mijn zogenaamde ‘bazen’ … dat denken ze tenminste … zijn meer ‘verzorgers’ in dienst bij mij) …. anders hebben ze geen tijd. Te druk met dit … te druk met dat … bla bla bla … miauw miauw miauw … je kent dat wel.

Ik heb een plan bedacht … nu moet ik alleen eerst heel veel gaan zeuren en miauwen dat ze mee moeten doen en het gaan uitvoeren. Dus poezen en katers … sorry ik bedoel dames en heren … wordt vervolgd.

§ 3 Responses to Voorbereidingen Kerstwens"

 • Willisha says:

  Het spreekwoord luidt “Als de kat van huis is dansen de muizen”, maar volgens mij moet dit ietwat aangepast worden… Ik ben effies weg van Madeira en de “je-weet-wel”-kater gaat meteen muiten! Vanaf morgen zal ik dat weer streng aanpakken en dit gedrag onderdrukken!!! 🙂

 • snoopy says:

  “Dit gedrag onderdrukken”?? Zeg eens … mevrouw gaat een week naar Nederland en word ze plotseling opstandig?? Ha, ha, ha ….
  Ik zou zeggen … kom maar op, dame …. en we zullen zien wie streng wordt aangepakt.

  Over pakken gesproken …. jouw ‘speciale’ pakje staat al klaar hier om aan te trekken …. vanaf morgen is er geen sprake van uitrusten (want daar had je alle tijd voor in NL) … maar meteen aan het werk.

  Trouwens jouw echtgenoot is nu al druk bezig met de danspasjes …. maar helaas laat het zang gedeelte te wensen over.
  We doen morgen al meteen de generale repetitie en daarna de opnames ….

  Dus bereid je maar voor …. bazin Willisha

 • jan-gees boersma says:

  B edankt we liggen nog dubbel van het lachen, Snoep !. DUS ga zo door. Groetjes . JAN en GEES.

What's this?

You are currently reading Voorbereidingen Kerstwens at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira