Menno Bedankt

November 30th, 2009 § 1 comment

Namens mijn ‘verzorgers’ en vooral namens mij willen we je ontzettend bedanken voor je gezelschap afgelopen weken. Ik vond het heel fijn dat je er was en ik hoop dat je snel terugkomt. Ik zal zorgen dat mijn ‘verzorgers’ niet moeilijk gaan doen dat ik met je mee op de motor mag rijden. Nu mocht ik alleen van de zijkant jou voorbij zien scheuren.

Menno scheurt, Snoopy kijkt

Menno scheurt, Snoopy kijkt


Tot gauw – miauw!
Meer over Menno’s (Madeira) avonturen kan je lezen op MadMen’no Blog

§ One Response to Menno Bedankt

  • Willisha says:

    Ik zal zien of ik de komende maanden een klein kattenhelmpje kan fabriceren voor het kattenbeest. Ik heb in ieder geval genoten achterop!

What's this?

You are currently reading Menno Bedankt at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira