Aangepaste tradities

December 5th, 2009 § 3 comments

Don en ik vinden het leuk om tradities van Nederland en Madeira te mengen. Zo eten we aangepaste boerenkool (met Caldo Verde) en worden de Sinterklaasletters trouw ieder jaar geïmporteerd. Dit jaar had de Hema iets leuks bedacht, waar Menno en ik allebei errug enthousiast over waren… Geen enkel probleem om even te poseren hahaha…

Minimijters

Vanavond hebben we de kerstboom opgezet en een Lapinha gemaakt: in een hoek wordt een uitstalling gemaakt, met als achtergrond speciaal papier (had ik in november al aangeschaft). Op deze constructie worden allerlei zaken uitgestald, vaak het Kindeke Jezus. Wij hebben ook hier een Hollandse twist aan gegeven, dus een sneeuwpop en Sneeuwwitje & 2 dwergen mogen van ons ook best deelnemen aan dit tafereel. Klik op een foto voor meer details…

Lapinha Kerstboom

§ 3 Responses to Aangepaste tradities"

What's this?

You are currently reading Aangepaste tradities at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira