Ik heb een handig link gevonden van een webpagina waar animatie beelden kunt volgen van evt. onweersbuien in de buurt van Madeira. De infrarode beelden zijn afkomstig van het weer satelliet boven Madeira en dus kunnen we de wolken beweging in de nacht ook goed volgen. Ik gebruik deze beelden ook als één van mijn startpagina’s op mijn webbrowser. Dan zie ik wat er aankomt qua weer.

Klik op de foto om naar de pagina te gaan.

Categories: LinksMadeira

4 Comments

Maja & Bruno · December 11, 2009 at 09:12

really nifty :-)

nãod · December 11, 2009 at 11:03

zo te zien hebben jullie klote weer daar. Ik hoorde van Jan al dat er vannacht een razende storm is overgetrokken. beangtsigend noemde hij het.
Hier maken we ons op voor de eerste koude periode met sneeuw. Ook niks aan!

Don · December 11, 2009 at 12:51

11u50 … nog even dan zitten in de minder bewolkte deel van de storing.

Cecilia · December 18, 2009 at 17:17

Dat is handig zo’n site. Onder welk satelietnummer zal Nederland zitten?

Comments are closed.