Morgen (31-12) kunnen jullie het vuurwerk festijn hier op Madeira volgen via een LIVE Stream. Het link adres voor de live stream is http://www.ustream.tv/channel/madeira

Dus Nederland … nadat jullie zijn uitgeknald en uitgezoend … (een uur zal dan wel voldoende zijn dunkt me) … kunnen jullie daarna ons vuurwerk volgen via het Internet. We gaan kijken of er dit jaar weer een nieuwe Wereld Record wordt gehaald.

Zegt het voort …. zegt het voort!! Stuur de link door naar iedereen die je kent.

Laat heel Nederland maar morgen op die stream-server inloggen …. en kijken of we die ook kunnen laten ontploffen :mrgreen:

Wij wensen jullie alvast een goede jaarwisseling en een heel goed begin van 2010 … vol geluk, nieuwe avonturen, liefde en gezondheid.

Namens Wil, Snoopy en Donderse Don


1 Comment

Christiaan Vos · January 1, 2010 at 22:15

Hallo donderse Don. Ik weet niet wie het filmpje maakte maar ook uit eigen ervaring weet ik dat het nagenoeg onmogelijk is om een goed en natuurgetrouw beeld of film te maken van een goed vuurwerk. Er ontbreekt de trillingen in je voeten, de vibraties in je longen, de kruitrookstank in je neus en het gedonder in je oren.
We waren hier met 5 andere zweden op de Rua Matos (Santa Luzia) en stonden te klappertanden totdat het 00.00 uur werd en de cruisers hun basstonen uitstoten. Het vuurwerk omringde ons maar het beste beeld van de boulevard zie je hiervandaan. Maar dat eist wel speciale cameras, wat één van m´n gasten had.
Vanuit het zweeds: Gott Nytt år!

Comments are closed.