Het is een kille doordeweekse dag midden in de winter (zoals vandaag in Nederland) en een vrachtwagenchauffeur stopt met zijn wagen voor een rood verkeerslicht.

Plotseling stopt er een wagen naast hem en een blond grietje roept vanuit haar wagen: “Hallo meneer …. u verliest uw lading!“, maar tegelijkertijd springt het verkeerslicht op groen en de chauffeur geeft gas.

Bij het volgende verkeerslicht moet de chauffeur weer vaart minderen en opnieuw gaat het blondje naast hem staan. “Meneer … u verliest uw lading !“, maar opnieuw trekt de chauffeur op zonder ook maar op het blonde grietje te letten.

Het geluk zit hem echter niet mee, want ook voor de derde keer staan de verkeerslichten op rood en stopt hij netjes. Het blondje, intussen behoorlijk op haar teentjes getrapt, gooit haar auto voor de vrachtauto, stapt uit en roept naar de chauffeur: “Dit is nu al de derde keer!… U verliest uw lading!!!…

Waarop de chauffeur zijn raam open draait en roept: “Ja, stomme trut … Ik strooi zout!!“.

Met dank aan GG en Hilde voor het doorsturen

Categories: Grappig

1 Comment

Maja & Bruno · January 11, 2010 at 11:26

:-)

Comments are closed.