Op zondag 28 Maart 2010enkele reis … totaal EUR 81,47.

Heb even (zomaar) uitgezocht ….

– Datum Zondag 28 Maart
– Van Eindhoven naar Porto met Ryan Air = EUR 14,99
– Vertrek Eindhoven 10u45. Aankomst Porto 12u25.
– Van Porto naar Madeira met Transavia = EUR 66,48
– Vertrek Porto 14u20. Aankomst Madeira 16u20.
– Enkele reis, 1 persoon

Alleen ik kwam niet echt uit met de terugreis want met Transavia terug naar Porto kom je (helaas) te laat voor een aansluitend vlucht met Ryan Air. Aankomst Transavia vanuit Madeira te Porto is 18u55.

Doch dit biedt perspectief … en met een beetje gepuzzel kan je een ander interessante terugreis vinden … of misschien besluit je nog langer te blijven op Madeira.

Categories: Reizen

3 Comments

lilian · January 12, 2010 at 22:40

Buiten de prijs is het voor mij (mijn ouders wonen in het zuiden net zoals die van Marcel) een probleem minder voor de vertrektijd. Scheelt weer wegbrengen of een Schiphol taxi a 55 euro. Dus super.

Natascha · January 14, 2010 at 19:10

Met deze constructie is het enige probleem als er onderweg wat gebeurd. Als je alle vluchten in 1 ticket hebt staan moet de luchtvaartmaatschappij voor je zorgen bij bijvoorbeeld vertraging. Regel je dit zelf op deze manier, is het helaas pindakaas als Ryanair te laat binnenkomt in Porto en Transavia is al weg.
Wij hebben het in november gehad toen wij naar Venetie gingen. Wij hadden 1 ticket van Swissair (goede en goedkope club trouwens) München-Zürich-Venetie. Toen de vlucht van München naar Zürich geannuleerd was werden we omgeboekt op een direkte vlucht van Lufthansa naar Venetie. Als je je vluchten in verschillende tickets hebt staan, heeft de airline alleen de plicht je naar Zürich te vervoeren, waar je natuurlijk helemaal geen ene jota aan hebt als je vlucht naar Venetie allang weg is.

Er is vast een hoop leuks te bedenken met alle budgetairlines die Madeira langzaam ontdekken. En net over de grens gaan naar een duitse luchthaven? Wij zijn heel erg blij met de nieuwe Easyjet-service van Amsterdam naar Praag. Ook is er sinds kort al een Wizz-air van Eindhoven naar Praag. De budgetairlines breiden steeds meer uit!

Tom Raming · March 18, 2010 at 18:54

Beste Don ,Als residente van Madeira bestaat er een regeling geheten Subsidio social de mobilidade. Dat, Informacao formulier uitgegeven door CTT geeft precies aan hoe te handelen om een deel van de reiskosten bij het postkantoor terug te krijgen. Op dat a4 wat ik heb staan geen vliegmaatschappijen genoemd. Alleen boven de E 30.- er en 60 retour aan vliegbiljet kosten netto word volledig vergoed tot of eronder niet. Wat van belang is netto… enfin als je het al hebt ok zoniet op het postkantoor overigens niet in Calheta maar ik heb het wel in het Portugees…voor jouw geen moeite. Gr. Tom Een reden temeer eventueel om je reis naar ned. in Portugal te onderbreken.

Comments are closed.