Multi-tab Startpagina’s

January 14th, 2010 § 2 comments

Het verbaast me om te zien dat er veel mensen zijn die (nog) niet weten hoe je meerdere Internet startpagina’s (home page) kunt hebben binnen je eigen web browser. Ik vind het één van de beste ‘features’ … als je naar het Internet gaat met je web browser … dat meteen diverse sites en pagina’s automatisch voor je worden opgestart.

Klik hier om te leren hoe je meerdere Internet startpagina’s kunt definiëren in je eigen browser. (Let niet op de irritante Micrsoft vent die presenteert).

Bij mij worden de volgende web pagina’s opgestart:

Zie ook hier een wat duidelijker uitleg over gebruik van Tabs.

Tagged

§ 2 Responses to Multi-tab Startpagina’s"

 • Yehoudid says:

  Sorry Don, maar snap niet waar je de tijd vandaan haalt om dit allemaal bij te houden.
  Zou voor mij een dagtaak zijn.
  Groetjes J en T.

 • Don says:

  @Yehoudid: Dat klopt … dit is mijn dagelijks bezigheid. Voor een paar klanten heb ik opdracht om hun bedrijf/organisatie te profileren via de diverse sociale medias dat je vandaag de dag hebt op het Internet (zoals Facebook, Twitter, Flickr, Tripadvisor, Delicious, Digg, blogs enz.). Daarnaast ben ik ook bezig om Madeira via diezelfde kanalen te promoten. Het is inderdaad een dagtaak.

What's this?

You are currently reading Multi-tab Startpagina’s at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira