Nieuwe Heldin

February 4th, 2010 § 2 comments

Zweden heeft een nieuwe heldin erbij gekregen … een uitermate bijzondere vrouw …

Aub een paar minuten geduld terwijl de film wordt geladen … geloof me … het is zeker de moeite waard! Ik ben zelf bekeerd … zij is ook mijn idool geworden.

Tagged ,

§ 2 Responses to Nieuwe Heldin"

  • Christiaan Vos says:

    Bedankt Don voor de goede reclame van de indruk van onze zweedse omroep. Die bestaat uit alle vrijwillige inbetalingen voor deze “derde staatsmacht” en niet wordt gestuurd door regering of politiek. Hoewel ook hier niet alles perfect is. Iedere meebetaler voor deze vrije omroep, kijkers en luisteraars, is een held of heldin. Als mede-acteur met radio-kommentaren én meebetaler mag ik ook mij tot deze groep toerekenen…. Dat wil zeggen, gedurende de zomermaanden als ik daar woon. De vrijheid van meningsuiting is heilig in Zweden en is de grond voor elke democratie.

  • Maja & Bruno says:

    Perfect – she is my new “orangy” hero a well !
    Good shot by the way 🙂

What's this?

You are currently reading Nieuwe Heldin at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira