Hopelijk hebben we samen nog vele jaren tegoed, om verder te genieten van onze keuzes in het leven. Je dushi Lisha” …. hartverwarmend woorden geschreven op een valentijnskaart die ik vandaag kreeg. Allemaal woorden die ik alleen kan herhalen … behalve de laatste naam.

Heel soms schreef ik wat en publiceerde het op de web (gek he?). Ik was benieuwd of het nog stond … en nog niet is vergaan. Ik kwam het volgende nog tegen:

Vijf jaar geleden (inmiddels 8 jaar geleden)
Willisha 1
Voor Willisha 1
Willisha 2
Voor Willisha 2
Felis Dia di San Valentino
Eerste Fotos

Ik hoop dat ze allemaal lang bewaard blijven in de Internet archieven … ook als ik er niet meer ben. Dat de toekomstige generaties … behalve dat ze zullen denken dat ik een Internet gek was … maar zullen beamen dat ik toen-vandaag-voor-altijd gek op je ben.

Prettig Valentijnsdag Lieve Schat …

Categories: Liefde