Alles goed met ons

February 21st, 2010 § 14 comments

Eindelijk hebben we Internet en telefoon. Alles goed met ons. Ook met ons buren/vrienden Marcel & Marijke. De problemen dat we hadden waren geen eletriciteit, geen telefoon (en dus geen Internet) en (nu) geen water. Maar vergeleken met de slachtoffers hier op het eiland … onze problemen stellen niks voor. Wij betreuren de groot verlies voor familie en vrienden van de 42 (en misschien meer) doden. Ik heb er geen woorden voor ….

§ 14 Responses to Alles goed met ons"

 • Gerda says:

  Goed om te horen dat het goed gaat met jullie! De natuur heeft altijd meer macht dan wij kunnen bedenken. Sterkte en tot gauw, Gerda.

 • Willisha says:

  Hulde aan de politie, brandweer, militairen en particulieren die met man en macht werken om de wegen aan de westkant weer begaanbaar te maken!
  De oostkant van het eiland is okay, aan het centrum van Funchal wordt ook keihard gewerkt en de belangrijkste wegen zijn inmiddels weer begaanbaar!!!

 • Annemie says:

  Goed dan maar weer, wij daarentegen hebben onze vrienden uit Funchal nog steeds niet kunnnen bereiken. Via deze kanalen proberen we onszelf moed in te spreken en zeker niet het ergste te denken. Hou jullie taai ginder, wij proberen het hier ook…

 • Ditty says:

  Ook wij zijn heel blij te horen dat jullie OK zijn! Wat een enorme ramp! Heel veel sterkte. Jan en Ditty

 • Rob & Marja Dekker says:

  Fijn om te lezen dat het met jullie allemaal goed gaat.
  Ook Pieter en Ellen hebben geen schade geleden. Waren gister nog per GSM bereikbaar, maar vandaag nog geen contakt kunnen krijgen.

  Hoe ons complex er bij staat is nog onzeker. En daarmee ook onze geplande reis naar Madeira in maart.

 • Cecilia Polack says:

  Goed te horen dat jullie zelf geen schade hebben opgelopen. Wat een vreselijke ramp met grote verliezen van mensenlevens en vele gewonden en vermisten.

 • Marisol says:

  Fijn dat alles goed is met jullie. Blij om te horen.
  Woorden schieten tekort bij deze tragedie in mensen levens.

 • Don says:

  Aan iedereen … dank jullie wel voor jullie steun en gedachten aan ons. Morgen, maandag, zullen we te horen krijgen hoe groot de schade zal zijn (wanneer men probeert naar hun werk te gaan).

 • Natascha says:

  Pfff. gelukkig…heb wel even aan jullie gedacht vandaag!

 • Maja & Bruno says:

  Ook wij zijn heel erg blij te horen dat jullie 4 OK zijn! Veel sterkte and positive thoughts.

 • Wim & Bas says:

  Blij dat alles goed is en dat het voorbij lijkt te zijn. Zag dat vanmorgen ook de vlucht naar Funchal vanaf Amsterdam vertrokken is. Het was nog wel steeds een hoofdpunt in het nieuws van vanmorgen op RTL4. Blij ook dat we gisteren Wil even gesproken hebben en hoorde dat het allemaal goed ging. Het zal wel even duren voor alles normaal is, maar ik denk dat de kracht van Madeira is dat ze het meestal snel weer op de rails hebben. Maar het was bizar om in het nieuws plekken te zien waar we een paar weken geleden nog gelopen hebben, en die nu overspoeld werden.Maar nogmaals, als we weer op Madeira zijn zal het denk ik allemaal weer grotendeels onzichtbaar zijn wat er zich afgespeeld heeft. Sterkte verder, en de groeten van ons beide

 • Hallo, fijn om te horen dat jullie ongedeerd zijn.
  We hebben gisteren ook al contact gehad met vrienden die in Funchal wonen en met hen gaat het gelukkig ook goed.
  Heel bizar om de foto’s en beelden van ons zo geliefde Madeira te zien; wat de kracht van de natuur al niet kan doen.

  Veel sterkte met het opruimen en de opbouw en hopelijk blijven de toeristen Madeira gewoon bezoeken, hoe dubbel dat ook zal zijn.

  Groetjes van ons

 • André en Diane says:

  Hallo Don en Willisha,

  Fijn om te horen dat jullie de verschrikkelijke ramp hebben overleefd!
  Wat erg voor al die mensen die hun dierbaren hebben verloren….

  We komen in juni weer naar Madeira, al is het alleen maar om via die weg de bevolking te steunen. Want wat Madeira nu juist niet kan gebruiken, zijn wegblijvende toeristen.

  Veel sterkte daar !!

  André en Diane.

 • Don says:

  Nogmaals bedankt aan iedereen voor hun steun en zorgen. Ook al hebben we geen ernstige problemen gehad zelf … het is goed om te merken dat er zoveel mensen nog aan je denken. Het geeft ons een warm gevoel … dank jullie wel.

What's this?

You are currently reading Alles goed met ons at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira