Vragen en antwoorden over de invoering van het nieuwe paspoort en de gevolgen voor in het buitenland wonende Nederlanders (Ministerie van Buitenlandse Zaken)

Klik op de volgende link om naar de pagina van MinBuZa te gaan:
http://bit.ly/NL-paspoort

En met de volgende link ga je naar de reisdocumenten pagina van de Nederlandse Ambassade in Lissabon:
http://bit.ly/NL-reisdoc-PT
Attentie: je kunt vanuit die pagina het nodige formulier downloaden en alvast afdrukken/invullen. Tevens staat vermeld adressen van fotografen (ook Madeira) waar je de juiste pasfoto’s kunt laten maken.

Voor Nederlanders die op Madeira wonen komt het hier op neer … je moet naar Lissabon reizen om je paspoort te verlengen … maar je kunt het laten opsturen naar Funchal (mits je afziet van het recht de vingerafdrukken op uw nieuwe paspoort te controleren).

GG vroeg “Kun je me ook vertellen hoe je vanaf het vliegveld met het openbaar vervoer naar de ambassade kan komen?
Ik heb even gezocht op het web … en kwam het volgende tegen …
Klik op de volgende link: http://bit.ly/a7P0vv

Categories: LinksReizen

4 Comments

Gekke Gerrit · March 30, 2010 at 15:13

Don

Bedankt voor deze informatie. Kun je me ook vertellen hoe je vanaf het vliegveld met het openbaar vervoer naar de ambassade kan komen?

Gekke Gerrit · March 30, 2010 at 15:16

Tevens is het belangrijk dat je je reis dokumenten bewaard met betalings bewijs, WANT als je terug komt op Madeira krijg je 50 Euro terug van het postkantoor op het vliegveld van Madeira!!

Don · March 30, 2010 at 17:06

Ik heb even gezocht op het web … en kwam het volgende tegen …
Klik op de volgende link: http://bit.ly/a7P0vv

Tom Raming · April 1, 2010 at 21:52

Beste Don, Heden op bezoek in Funchal om een te foto laten maken die fraai genoeg is om hare majesteit identiteits bewijs te mogen sieren. Dat lukte mij alleen bij digifoto zoals aangegeven op de lijst .Foto Londrina durfde dat, althans bij mij niet aan.Waarom ??? Een zalige paastijd Gr. Tom

Comments are closed.