April t/m juni zijn de drukke maanden op Madeira. Sinds eind maart heb ik versterking, heerlijk! Na een week inwerken kon mijn collega al veel zaken zelfstandig overnemen, inmiddels heb ik nog meer hotels aan haar overgedragen zodat ik meer tijd heb voor de noodzakelijke administratie. Het is ongelofelijk hoeveel werk er achter de schermen gebeurt, maar ik heb in ieder geval 1 dag per week vrij!
En sinds vorige week ben ik aan het sporten: op dinsdag hydroginastica (zeg maar aquajoggen) en op vrijdag ga ik localizade uitproberen. Als ik het goed begrepen heb een soort van billen-buik-benen training, ben benieuwd… Het feit dat ik hier tijd en energie voor heb, geeft al aan dat het stukken gemakkelijker is dan vorig jaar!

Categories: SportWerk

2 Comments

jan-gees boersma · April 17, 2010 at 20:33

Fijn dat hetzo lekker gaat met je nieuwe colega ,en weer wat meer vrije tijd zo dat je ook weer een beetje aan jezelf toekomt.Groetjes uit Sneek voor jou en Don Jan en Gees.

Cecilia Polack · April 18, 2010 at 18:17

Goed zo Wil. Op een gegeven moment wordt het belangrijk om wat gas terug te nemen wat werken betreft en wat meer tijd aan je eigen welbevinden te besteden. Geniet van deze ‘luxe’.

Comments are closed.