Vandaag precies 5 jaar geleden heb ik iets gedaan dat ik daarvoor ooit (meerdere keren) heb gezegd dat ik nooit meer zou doen. En ik heb het alsnog gedaan.

Never say never again! waren de woorden van Sir Thomas Sean Connery tegen me zei in 1983 (vanaf het witte doek) …. en hij had gelijk. Ongeveer acht jaar geleden dacht ik er anders over … als je eenmaal een voornemen of besluit hebt genomen … dan blijf je bij dat besluit. Gelukkig had ik ongelijk.

Mensen veranderen (ook gelukkig) met de tijd. Als je dat accepteert als een (normale) feit … dan merk je dat bepaalde dingen makkelijker gaan. Heb je “A” gezegd … dan is het niet dat je moet “B” zeggen … je hebt nog de keuze in andere 25 letters … zelfs cijfers (oneindig) … niet te vergeten andere tekens, symbolen, enz. … of … je kunt ook niks zeggen. Wat je vindt en voelt … dat is gebonden aan het moment … niet alleen de ervaringen spelen dan een rol maar ook je instinct. Vijf jaar geleden had ik inderdaad daarvoor gezegd dat ik het “nooit meer zou doen” … maar mijn instinct zei tegen me “Its Allright … Go For It!” (mijn instinct stem klinkt als Barry White).

Ik heb er geen spijt van. Het waren vijf geweldige jaren. En mijn Barry stemmetje zegt nu tegen me “Keep on … Keep on doing it! Right on (oh, oh, oh)

Categories: Actueel

12 Comments

Maja · May 14, 2010 at 15:54

Happy 8th anniversary :-)

lilian · May 14, 2010 at 16:24

Heb het al per sms gedaan maar via deze andere virtuele weg nogmaals: Proficiat en op naar het 10-voudige. Beijnhos

Judith · May 14, 2010 at 17:00

Nog heel veel jaren geluk op jullie mooie eiland. Met de begeleidende muziek gaat dat zeker lukken.
Kisses and love.

Christiaan Vos · May 14, 2010 at 19:07

Happy birthday of gewoon gelukkig nieuwjaar…?
“God fortsättning” in het zweeds.
Voor de liefde is de prolongatie het belangrijkste. Keep going on as long as you are breathing…..!

Wim & Bas · May 14, 2010 at 20:54

Ook van ons van harte met het eerste lustrum van jullie huwelijk. We hebben het vorige week al persoonlijk gedaan, maar nu ook nogmaals via de digitale weg. Maak er vanavond een super gezellige avond van, en blijf genieten van elkaar zoals jullie nu al 5 jaar hebben gedaan.

Willisha · May 14, 2010 at 22:50

Heerlijk samen gegeten in 1 van onze favoriete restaurants. Trouwens voor het eerst dat we hier “samen” waren, meestal zijn er anderen bij.Ook heel gezellig hoor, maar deze keer had een soeciale charme!

Na afloop hebben we geëvalueerd (net zoals mijn ene zus en zwager)en besloten dat we doorgaan voor de volgende 5 jaar :lol: …

jan-gees boersma · May 15, 2010 at 01:03

gefeliciteert met jullie Katoenen????? bruiloft , en nog vele jaren toegewenst .al is het een dag te laat ,better let as net .groetjes uit Sneek . Jan en Gees + aanhangend kroost doej.

ANila · May 15, 2010 at 08:09

Pabien met dit wijze besluit en jullie hebben gelijk, wegens bewezen succes prolongeren!

Rob & Marja Dekker · May 15, 2010 at 12:55

Don, Wil, van harte en gewoon doorgaan.

En zoals het Madeirese landschap, met ups en downs. En na elke bocht weer een nieuw vergezicht.

Ons inhalen zal moeilijk worden, maar proberen op zijn minst ons te volgen ;)
Wij hebben er inmiddels alweer 38 jaar op zitten.
Rob en Marja vanuit een somber Garajau.

Jaap · May 18, 2010 at 21:24

Happy anniversery!!

ach ja, regelmatig tussentijds evalueren levert volgens mij altijd goede resultaten op.
En Don, niets veranderlijker als een mens.
Ik zie altijd ik trouw niet voor ik 30 ben, maar ja toen ik dat zei kende ik Janneke nog niet. Dus voor ik het wist, vroeg ik of ze wilde trouwen en eigenlijk 6 jaar te vroeg.
het balletje rolt zoals het rolt
van ons gefeliciteerd
janneke en jaap

Marisol · May 22, 2010 at 10:05

Mooi! Gefeliciteerd! En nog vele mooie jaren!!!

Cecilia Polack · May 23, 2010 at 15:34

Gefeliciteerd. Blijf samen genieten van elk moment en situatie die je kan delen. Hoe langer je samen bent hoe sneller de tijd gaat is mijn ervaring.

Comments are closed.