We zijn terug van een bliksem bezoek naar Nederland. Verrassing voor Wil’s moeder (verjaardag gisteren), en tevens bezoek naar mijn moeder en Michael (ook jarig binnenkort). We hadden de zon meegenomen vanuit Madeira voor in Nederland. Heerlijk een paar dagen tussenuit.

Goede reis heen en terug gehad met ArkeFly. Alleen heen zat ik we een beetje te krap in de Economie klasse, maar de terugreis in de Comfort Klasse was uitstekend … ik had (eindelijk) voldoende ruimte voor mijn (beide) benen.

De “O ja!”-verschillen dat mij zijn opgevallen in vergelijking met Madeira:

– Vlakke landschappen
– Nog daglicht na 21u
– De (lekkere) assortiment in de supermarkt

Ons bezoek was kort … maar gezellig!

Categories: Even Pauze

3 Comments

Judith · May 24, 2010 at 17:33

Nou dacht ik al, waar we dat mooie weer aan te danken hadden. Nu weet ik het, heeft niets te maken met het opwarmen van …. maar jullie waren in het land.
Groetjes en liefs vanuit en nu bewolkt Alkmaar.

Wim & Bas · May 25, 2010 at 06:26

Leuk om te lezen dat het goed geweest is, en ja, we waren ook erg blij met het mooie weer ( alleen….ik (Wim) zat op mijn werk…). We hebben Wil’s moeder een verjaardagswens gemailed, en als reactie daarop van haar vader een uitgebreid verslag van jullie bezoek gehad, waaruit overduidelijk de vreugde en blijschap van jullie bezoek en het kado bleek. Jullie hebben hun dus héél erg blij gemaakt, en denk dat dat ook voor Don zijn moeder en zoon zal gelden. Nu maar nagenieten.

Willisha · May 26, 2010 at 22:22

Dankzij de medewerking van Bianca, die wel even voor mij wilde invallen, is het gelukt om in het hoogseizoen toch naar NL te gaan… Als dank heeft ze een zak van haar favoriete choco gekregen, toff man!

Comments are closed.