Ik heb contact gezocht met onze Nederlandse Consul hier op Madeira en het idee voorgesteld om een centrale locatie (bijvoorbeeld in één van zijn hotels) op te zetten met een beeldscherm voor de Nederlandse gasten (eiland bezoekers en degene woonachtig hier op Madeira) waar we de wedstrijden van de Nederlandse elftal kunnen volgen … en natuurlijk steunen. Immers Madeira ligt dichter bij Zuid Afrika dan Nederland …. en misschien dat ons gejuich weliswaar eerder aankomt.

Ons Nederlandse Consul heeft terug gemeld dat hij het voorstel in behandeling zal nemen … en dat hij daar later op terugkomt. Het zou leuk zijn als het lukt. Wat vinden jullie ervan? En wie doet mee? (reageer)

Update:
Inmiddels heeft de manager van Hotel Vila Porto Mare mij gemaild, dat ze in de hotelbars, Portofino, Oceano en Lido Bar, grote beeldschermen zullen plaatsen en de wedstrijden gaan uitzenden. Inclusief hapjes. Hij zal mij morgen een kalender opsturen met meer informatie.


6 Comments

Lilian · June 9, 2010 at 15:55

:) Goh ik heb net aan de baas teruggeschreven dat we dat hier niet kennen, er volgens mij niet echt behoefte aan is etc. Dat ik dus geen materiaal nodig heb om de sfeer te maken. Was weer te snel met antwoorden ;)

Don · June 9, 2010 at 16:05

Laat de materiaal maar komen … is toch lang houdbaar, niet?
By the way … ik merk (nu pas) dat ik veel oranje gebruik op de blog …(vooral de links) was al lang zo opgezet en niet naar aanleiding van de WK … even ter info! :mrgreen:

Lilian · June 9, 2010 at 18:39

Het Holland gevoel blijft altijd wel, heeft niks te maken met dit evenement toch!!!

Gekke Gerrit · June 9, 2010 at 20:07

Hup Don Hup!!

Feesies!!!!! daar ben ik altijd voor tevinden!!! Ik heb rijkelijk geinvesteerd in verschillende hoofd versieringen die ik maar al tegraag met Sr. Trinidad wil delen dit samen met appeltaart en bitterballen!!!

Hup Don Hup, “laat Trinidad niet in zijn hempie staan”!!

Don · June 9, 2010 at 22:57

Inmiddels heb ik reactie ontvangen van de hotelmanager Vila Porto Mare (zie update boven)

jan-gees · June 10, 2010 at 21:57

Don geweldig idee word vast bere gezellig !. Veel succes toegewenst. Groetjes Jan en Gees.

Comments are closed.