De eerste belangrijke treffen van Nederland in de WK zal plaatsvinden maandag 14-6 om 12u30.

De Nederlandse Consul António J. Mammerickx da Trindade en hotel manager António Pais hebben geregeld dat de wedstrijden te zien zijn in twee bars van het hotel Vila Porto Mare te Funchal (Lido). Komende maandag ga ik (in ieder geval) de wedstrijd Nederland tegen Denemarken aldaar volgen. Het zijn de bars Portofino en Oceano. Ik weet nog niet naar welke ik zal gaan … zie dan wel als ik daar ben.

Wie komt er dan ook?

Update:
Download de volgende wedstrijd kalender van Vila Porto Mare inclusief in welke locatie je de wedstrijd kunt volgen in het hotel.

Update 2:
Kreeg vervolgens ook nog de Speciale WC Menu :mrgreen: van de bar/restaurant Portofino opgestuurd (WC staat voor World Cup). Let op, deze speciale menu wordt alleen tussen 12u30 en 15u00 geserveerd. Vanaf 15u00 tot 22u00 de normale menu. Oceano biedt de menu van de zwembad bar. Bar Lido biedt geen snacks … weliswaar bieden alle bars wel drank. Zal ik vragen of ze Heineken bier hebben?


1 Comment

Jaap · June 11, 2010 at 15:50

Don,
helaas ben ik aan het werk.
Wel is het zo dat erbij ons op school de kantine wordt omgebouwd tot oranjezaal voor de klassen 1, 2 en 3. helaas ben ik bezig met de derde klas leerlingen met mondeling examen. Ik denk dat het gejuich wel door al komen.

veel plezier

Comments are closed.