Voor het opzetten van een WK 2010 Holland Huis in Funchal, is men op zoek naar …. ORANJE

Mocht iemand oranje spullen c.q versieringen over hebben … neem dan contact op met Gerry info@naturemeetings.com

Alvast bedankt.


6 Comments

Gekke Gerrit · June 17, 2010 at 17:26

De leeuw begint al aardig tebrullen, de menu kaarten zijn klaar, Oranje ballonnen gekocht, Marcel doneerd 10 “Orange” voetballen, Lilian bied Oranje versieringen aan en de plaatselijke “Papalaria” heeft Oranje papier gegeven. De cd player is aan het warm draaien met “Rouwe Heze” en morgen heb ik de eer om de speciale “Oranje” snacks tetsen. Aan ons zal het dus zeker niet liggen, en nu maar hopen dat het voetbal elftal ons niet terleursteld.

Judith · June 17, 2010 at 19:37

Jullie zijn daar nog gekker als wij hier in Alkmaar, doe een vraag aan AH en C1000 om jullie wat toe te sturen, en vergeet vooral Bavaria niet.
Groetjes en succes daar op Madeira.

Gekke Gerrit · June 17, 2010 at 19:50

Wij GEK!!!!, Jazeker: Gek als een (vuvuzela) TOETER.

Judith, ik vind die Bavaria jurkjes prachtig maar hellaas passen ze me niet. DUS, kom naar Madeira om ons zo’n jurkje tetonen (dan kan je gelijk wat van AH & C1000 meenemen). Morgen zullen Don en ik de bar “aankleden”, en zodra er foto’s gemaakt zijn zullen we ze plaatsen.

Don · June 17, 2010 at 23:09

Hallo!! Ik ga niks aankleden noch jurkjes dragen … alleen de bier goedkeuren! Betaal jij de reis van Judith …. dan komt ze zeker :mrgreen: met dat jurkje aan.

Judith · June 17, 2010 at 23:57

Jij bent nog lolliger als ik, maar als mijn reis betaald wordt kom ik graag…..

Judith · June 17, 2010 at 23:59

Maar svp geen bier.
Goed glas wijn lijkt me beter, is wel niet echt Hollands, maar dat is de Roti en de Shoarma ook niet.

Comments are closed.