Nieuwste ontwikkeling op Madeira

July 30th, 2010 § 3 comments

Voortaan moet je extra opletten als je in Funchal rijdt… Niet alleen op overstekende toeristen, in- en uitparkerende auto´s, plotseling stoppende bestuurders die een mobiel telefoontje ontvangen enzovoorts enzovoorts, maar ook radercontrole!

Het schijnt dat de politie al zo´n maand of 2 bezig is, maar ik zag het pas afgelopen woensdag. Toen voor het Reid´s hotel, maar een geliefde locatie is blijkbaar ook het gedeelte tussen het Forum winkelcentrum en Regency Palace. Prachtig glad asfalt en mooie rechte weg, dus voor je het weet zit je boven de 50 km.

Op zich een goede ontwikkeling hoor, maar ik ben er niet echt blij mee. De parkeercontrole was al scherp, net zoals controle op het niet dragen van veiligheidsgordels en bellen onder het rijden, maar nu dus ook op snelheid. Weest gewaarschuwd!!!

§ 3 Responses to Nieuwste ontwikkeling op Madeira"

  • Don says:

    Daarnaast is er nog een andere bekend fenomeen, … bekend in ieder geval in Nederland … namelijk … fietsers!! Nog even dan heb je ook nog de trams in Funchal.

  • Rob Dekker says:

    Fietsen? ? ? , kan Appie Tuin (ehh. de hr Albert Jardim) weer mee scoren. Het openen van het eerste fietspad op Madeira. Uiteraard, met speech van tenminste 1 uur 😉

  • Valeska ;-) says:

    een kusje op je neusje WIlletje 🙂

What's this?

You are currently reading Nieuwste ontwikkeling op Madeira at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira