Wil en ik krijgen de vraag of wel alles goed gaat met ons … aangezien we niet veel meer schrijven op de blog. Voor wie dit zich ook afvraagt is het antwoord … het gaat goed met ons.

De reden waarom we niet meer zo veel op de blog schrijven is vanwege ons dagelijkse leven … dat simpel gezegd is nu onderverdeeld in twee categorieën namelijk privé en werk. Werk is vanzelfsprekend en behoeft weinig uitleg … en eigenlijk geldt dat ook voor het privé gedeelte. Het schrijven van een blog artikel c.q. publiceren valt weliswaar onder het privé sector, echter het is inmiddels actiepunt nummer 34 op mijn lijst (zogenaamd). Hetzelfde geldt ook voor Wil. Probleem is nu dat iedere keer dat je de punten van boven naar beneden af/uitwerkt … kom je dan in de buurt van punt 25 … dan is het al tijd om weer met de eerste van je lijst te beginnen. Het zijn namelijk dagelijkse / wekelijkse punten dat we hebben. Let wel … ik heb het nu over ons privé gedeelte!

Inmiddels heb ik een inhaalslag gedaan … en is punt 34 aan de beurt. Maar raad eens … ik moet zo met punt 1 opnieuw gaan starten :mrgreen:

Mijn manier om vakantie te houden?


En dan heb ik niet het ‘werk’ gedeelte toegelicht. Daar kom ik helaas tijd te kort om het allemaal op te schrijven. Echter als mensen toch nieuwsgierig zijn … kunnen jullie een gedeelte van wat ik doe volgen op het web (zelfs via mobiel als je een smart-phone hebt). Let wel … is maar een deel van mijn dagelijkse activiteiten.

Secret Madeira – http://facebook.com/SecretMadeira
Secret Madeira (Twitter) – http://twitter.com/SecretMadeira

Secret Sisters:
Secret Funchal – http://facebook.com/SecretFunchal
Secret Calheta – http://facebook.com/SecretCalheta
Secret Câmara de Lobos – http://facebook.com/SecretCamaradeLobos
Secret Machico – http://facebook.com/SecretMachico
Secret Ponta do Sol – http://facebook.com/SecretPontadoSol
Secret Porto Moniz – http://facebook.com/SecretPortoMoniz
Secret Ribeira Brava – http://facebook.com/SecretRibeiraBrava
Secret Santa Cruz – http://facebook.com/SecretSantaCruz
Secret Santana – http://facebook.com/SecretSantana
Secret São Vicente – http://facebook.com/SecretSaoVicente

Meer info hier over: http://www.prlog.org/10887335.html

Categories: MadeiraWerk

1 Comment

Wim & Bas · August 26, 2010 at 15:31

Toch heel erg blij weer eens wat op het log te zien, het is altijd interessant wat jullie mee maken, maar alle begrip dat het puntje 34 is geworden. Fijn dat het goed gaat, beter dan dat je je verveeld,toch ? Groetjes vanuit een meer dan kletsnat Maassluis….

Comments are closed.