Alles goed op FUE

December 2nd, 2010 § 3 comments

Eindelijk en berichtje vanaf Fuerteventura, kortweg FUE genaamd! Zondag na een goede vlucht iets verlaat aangekomen (we hadden tegenwind). Alle bagage arriveerde, altijd weer een lekker gevoel. De collega´s stonden ons allemaal op te wachten, en snel met de bus naar de meest noordelijke badplaats Corralejo [Korraleggoe]. Na de lunch maar direct op weg om de hotels in het middengedeelte (Caleta) te leren kennen en na een lekker diner op tijd naar bed.

Maandag een combi-dag van bezoeken en info´s in het noorden. Hier nog niet teveel aandacht aan de hoteldetails besteedt omdat dit pas over 3,5 week van belang wordt.

Dinsdag de noordelijke eilandtoer gedaan en ´s avonds met beide collega´s gegeten. Daarna met de andere collega naar het zuiden gereden omdat ik daar de komende weken woon.

Woensdag bezoeken en kennismakingsrondje in het zuiden gedaan, en naar kantoor geweest. ´s Avonds met Magaly gegeten, de collega die afgelopen zomer op Madeira gewerkt heeft voor JetAir, de Belgische collega.

Vandaag heeeeel vroeg op omdat ik om 06h00 opgehaald werd voor de dagtocht naar Lanzarote. Dit ligt maar op 15 – 20 minuten varen van FUE en is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. We hadden de boot van 18h00 terug en rond 20h30 was ik terug in Jandia. Even lekker wat tapas gegeten en ondertussen dit bericht typen. Vergezeld van live music, dus niks mis mee!

Ook FUE heeft de laatste dagen minder goed weer gehad, en dinsdag ongelofelijk veel regen. De straat lag vol met modder, takken etc,. die van de berg achter ons was komen glijden. Het leek Madeira wel hahaha…. Maar na het weekend wordt het weer beter, zegt Windguru en die heeft het meestal goed!

Wordt vervolgd, en ik zal wat foto´s plaatsen…

§ 3 Responses to Alles goed op FUE"

 • Maja says:

  Really happy to read that all is well. Looking forward to the pictures…

 • Wim & Bas says:

  Leuk dat je laat weten hoe het allemaal loopt, we waren erg benieuwd. Madeira zal wel stil zijn zonder dat jij er bent….. Maar ook leuk om dit eens te ervaren als een soort “werk vakantie”

 • Jaap says:

  Hier is het ook mooi, 20 cm sneeuw mooie beelden redelijk tot slechte wegen.
  Ook een beetje vakantiegevoel (winter). we werken gewoon door, dus ook een beetje werkvakantie….

  ben benieuwd naar de foto’s
  heb gehoord dat Lanzarote heel mooi is, heel puur en rotsachtig

  Veel werkplezier!!
  JJ

What's this?

You are currently reading Alles goed op FUE at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira