Fijne Kerstdagen vanaf Fuerteventura

December 25th, 2010 § 3 comments

Vanaf warm Fuerteventura (24 graden!) wens ik iedereen een heel fijn Kerstmis en alle beste wensen voor 2011! Momenteel ben ik even op kantoor in het noorden, dus snel een berichtje vanaf deze kant.

Hier gaat alles prima, ongelofelijk dat ik er al weer 4 weken ben!!!

§ 3 Responses to Fijne Kerstdagen vanaf Fuerteventura"

 • Natascha says:

  Ik heb waarschijnlijk ergens iets gemist. Je woont niet meer op Madeira?

 • Cecilia Polack says:

  Ook ik raak de richting kwijt. In elk geval heb je weer een communicatiemiddel Will. Wat een heerlijke temperatuur tref je daar waar je bent. Geniet er van. Wij zijn na drie maanden (Midden- en Zuid-)Portugal weer terug op het ‘nest’ en kijken uit over een wit polderlandschap. Ik snak naar de smaak van de mandarijnen die nu plukrijp zijn in het Zuiden.

 • Maja says:

  Dearest Wil,
  We reciprocate those warm Xmas wishes (chaud dans le vrai sens du terme) and we wish zou a fantastic 2011.

What's this?

You are currently reading Fijne Kerstdagen vanaf Fuerteventura at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira