Op veler verzoek hierbij wat foto´s van Fuerteventura. Het eiland staat met name om bekend om zon, zee en zand, maar heeft veel meer te bieden!


Categories: ReizenVakantieWerk

7 Comments

Jaap · January 25, 2011 at 21:49

Dat ziet er mooi uit, sommige foto’s doen me denken aan zo’n windows programma en andere aan het beeldenpark Middelheim in Antwerpen. Mooie foto’s Wil.

Maja · January 26, 2011 at 09:03

I especially love the first picture.
Thanks for sharing!

Lilian · January 26, 2011 at 20:53

Mooie foto´s en indrukken. Je hebt gelijk, wellicht toch een vakantie waard.

Cecilia Polack · January 26, 2011 at 20:59

Mooie foto’s Wil. Die twee ‘sixpacs’ met lans, Guize en Ayose, waar staan die voor? De’Kkrachtpatser’ vind ik ook een aparte kunstuiting. Je hebt een tocht op een kameel gemaakt zie ik. Hoe vond je het? ‘t Lijkt me gewéldig en ik zou me meteen ‘Laurentien from Arabië’ wanen maar ivm mijn hoogtevrees durf ik zoiets niet. Je hebt weer leuke dingen beleefd.

Willisha · January 27, 2011 at 12:08

@Jaap: dank voor het compliment.
@Maja: van het restaurant waar we aten kregen alle gasten een feestpakket: pruik, masker, toeter, serpentines, ballonnen en bloemenslinger. Leuk gebaar!
@Lilian: Fuerteventura is inderdaad de moeite waard om te bezoeken, ook in de winterperiode.
@Ceclilia: vroeger bestond Fuerteventura uit 2 gedeeltes: Maxorata (het noorden) en Jandía (het zuiden), gescheiden door een muur. De koningen heetten Guize en Ayose. Gelukkig zijn de onderlinge verstandhoudingen inmiddels verbeterd!
Zelf heb ik op Lanzarote geen kamelentocht gemaakt (wel in Tunesie, jaren geleden), een leuke ervaring. Zeker doen als je eens in de gelegenheid bent!

Rob & Marja Dekker · January 27, 2011 at 15:07

Hallo Wil en Don,
Welkom op Madeira ;)
Ook wij zijn inmiddels alweer redelijk thuis (op Madeira).

Keertje samen ergens eten?
Horen wel, groetjes, Rob en Marja

Carl · October 13, 2011 at 21:27

Prachtige fotos!

Comments are closed.