Het is feest vandaag, want Don is jarig!!! Vijftig jaar geleden zag hij het levenslicht op Curaçao. Een rustige persoonlijkheid, hij observeert graag en houdt zich normaal gesproken op de achtergrond. Dit betekent overigens niet dat hij geen eigen mening heeft, maar ongevraagd zal hij die niet gauw geven. Don moet het gevoel hebben dat iemand echt geïnteresseerd is, voordat hij zijn visie op een zaak geeft. Hij denkt veel na en probeert niet snel om iemand te overtuigen, tenzij om een zaak gaat die hem na aan het hart ligt!


Wel is hij overgevoelig voor het woord “moeten”, dus is het maar goed dat hij getrouwd is met “Wil” en niet met “Moet”. Creatief op velerlei vlakken (zoals tekenen, ontwerpen, schrijven, en niet te vergeten Madeira promoten), altijd in voor een geintje en…. een man die kan dansen!

Lieve schat, ik hou van je en hoop dat we samen nog vele jaren zullen genieten van al het goede dat nog voor ons ligt. Mi ta stimabo altamente!

 

 

Categories: ActueelLiefde

6 Comments

Don · February 7, 2011 at 01:48

LOL ik ben verrast. Dank je wel, lieve schat!

Voor mij zegt leeftijd mij weinig. Het enige nu is dat het een mooi rond getal is dat misschien makkelijker voor mij is om te onthouden … want ik vergeet vaak mijn leeftijd en moet ik gaan rekenen … want ik weet eerder mijn geboortejaar.

Echter de jaren dat ik heb geleefd samen met jou (en dat ik vervolgens ga leven met jou) zijn een ware geschenk van het leven. Ik ga ervoor om nog vele jaren verder met jou te delen.

Maja & Bruno · February 7, 2011 at 09:40

Dear Don,
We wish you a very Happy Birthday today… Celebrate well, enjoy the day!
Kisses and hugs from us 5

Maja · February 7, 2011 at 09:41

PS: I know the guy standing next to Don really well… ;-) and he is the one making my days and nights :-)

nãod · February 7, 2011 at 20:19

Van harte gefeliciteerd met het kruisen van de 5 kruisjes. Halverwege zullen we maar zeggen. The best is yet to come!!!!!
En …. ach… wat leuk als een van mijn vele geestigheden nogmaals worden geëtaleerd. Het strijkt en vlijt mijn ego enorm :-D
Ik ben ook maar een simpele nicht :mrgreen:

Rob & Marja Dekker · February 9, 2011 at 17:05

Hallo Don en Wil,
Allereerst, ‘wekom bij de 50+ club”. Van harte van Marja en mij.
Beetje verlaat.
En feitelijk wilde we deze week ook even persoonlijk langs komen.

Trieste familie omstandigheden hebben ons op de 7 weer naar Nederland terug geroepen.

Groetjes allemaal en tot een volgende gelegenheid.

Christiaan Vos · February 12, 2011 at 10:17

Ja, ik ben “laat met een reactie hier achter”. Veels te laat, maar liever dat dan nooit. Gelukwensen met deze mijlpaal in je leven wat dus inhoudt dat je veel levenswijsheid hebt verzameld en toch nog niet te oud om alles te vergeten – waar ik soms last van heb.
Een goeie voortzetting op je levensweg tezamen met je liefste!

Comments are closed.