Spontaan afgaand winkelalarm

April 6th, 2011 § 3 comments

Kennen jullie dit: bij het binnenstappen van een winkel gaat het alarm al af? Verbaasd kijk je om je heen, want bij de vorige winkel gebeurde het niet en je hebt dezelfde tas/jas/schoenen/spijkerbroek aan, waarom dus dit vreemde verschijnsel?

Bij mijn laatste bezoek in NL ben ik er eindelijk achtergekomen: als je een spijkerbroek aan hebt (vooral van de Nederlandse keten die inmiddels 1 filiaal op Madeira heeft) voel dan eens in het hele kleine vakje rechts voor. Bijna zeker dat daar nog een controlelabel in gestopt zit (maakt niet uit of de broek in Nederland, op Fuerteventura of Madeira gekocht is). Verwijder dit en je kunt rustig winkels in en uit stappen zonder loeiend alarm… Scheelt weer een aantal keren je opgelaten voelen… :mrgreen:

§ 3 Responses to Spontaan afgaand winkelalarm"

  • Lilian says:

    🙂

  • Danielle says:

    Mijn bronnen vertellen mij dat ik daar achter ben gekomen Jij was daar “slechts” getuige van!;) haha maar gelukkig voelden we ons wel samen opgelaten, dat scheelt weer. Gedeelde smart is halve smart, toch?

  • Willisha says:

    @Danielle: mijn beide spijkerbroeken bleken zo´n controlegeval te hebben, dus ik ben er zeker van dat die op Madeira vaak gezorgd hebben voor het afgaan. Wel was het zo dat ik de dag daarvoor in dezelfde outfit bij H&M binnengestapt was zonder dat het alarm afging, dus dat was eigenlijk al indicatie dat ik het deze keer niet kon zijn hahaha…… Maar we zijn hoe dan ook samen wijzer geworden, en inderdaad is gedeelte smart minder erg :mrgreen:!

What's this?

You are currently reading Spontaan afgaand winkelalarm at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira