Hiehaa, vandaag eindelijk op Pico Ruivo gestaan!!!!! Heerlijke dag gehad, lekker ontspannen (ondanks de inspanning) en dus eindelijk het hoogste punt van het eiland bereikt. Natuurlijk langs de “achterkant” oftewel Achada do Teixiera, omdat het pad tussen Pico Arieiro en Pico Ruivo nog steeds verboden toegang is (hoewel helaas lang niet iedereen zich daar aan houdt).

Het was redelijk bewolkt, ideaal om te wandelen, en terwijl we boven op de berg een “snelle Jelle” zaten te eten brak het zowaar redelijk open en konden we meer van de omgeving zien. Zeker voor herhaling vatbaar :lol:

Categories: Madeira

3 Comments

Wim & Bas · May 17, 2011 at 20:55

Lekker hoor, op grote hoogte en dan met een “snelle Jelle” naar een nóg grotere hoogte…. Wij hopen dit ook nog eens te doen, maar dan wel met Marcel, want anders zouden we helemaal de weg kwijt raken denk ik…..

Maja & Bruno · May 18, 2011 at 09:37

Let’s do it together sometimes… would l o v e to join you :-)

Liesbeth · May 27, 2011 at 17:53

Oh, jaloers……………
Wij hebben op de Ruivo gestaan in dikke bewolking en konden dus niks zien.
Balen! Maar evengoed een superleuke ervaring om op de ‘top’ van het eiland te staan. Dat heb je toch maar even gedaan hahaha
Als het pad van de Arieiro naar de Ruivo weer vrijgegeven wordt, moeten jullie die route ook beslist ‘ns doen!

Comments are closed.