Ik zeg altijd dat domme vragen niet bestaan, maar ik moet mijn mening herzien. “Wanneer gaat de zon schijnen?” valt helaas toch echt in die categorie (zeker als je het op een dag 10 keer hoort), en daar zal ik voortaan dus een bijpassend antwoord op geven, zoals “om 3 over 11 of 5 voor 12″…. Verder is het mooie weer besteld maar nog onderweg (hoewel het vandaag is aangekomen) en we hoopten ook dat de gasten zelf wat mee zouden nemen….

Categories: Het weerWerk

2 Comments

Jaap · May 31, 2011 at 21:07

hij schijnt altijd, misschien niet zichtbaar, maar het is logisch. Je komt voor het eiland en het weer.
wat voorbeelden:
“misschien morgen, misschien niet”
“gisteren deed hij het nog”
waarbij voor gisteren ook vorige week gelezen kan worden

succes en mooi weer toegewenst

JJ

Maja & Bruno · June 1, 2011 at 10:31

Wil, Ik heb een vraag… :-)

Comments are closed.