Holland House Madeira …. ja, het is alweer zo ver.

Gerry, Marcel en ik waren gisteren bezig om de Holland House Madeira op te bouwen. Gezelligheid, lachen, bier, hard werken, kattenkwaad uithalen, nog meer lachen … allemaal factoren dat zich heeft plaatsgevonden gisteren op het terras, boven en binnen in het restaurant Bella Ilha, gelegen in het Lido gebied (tegenover Hotel Porto Mare en Hotel Melia), te Funchal.

“Wees niet bang … je zult niet de enige ‘Oranje-malloot’ zijn hier op Madeira (wij zijn er ook)”

We hadden veel bekijks van zowel de lokale bevolking en de toeristen. Oranje gezelligheid zal de hoofdmoot worden voor de komende dagen (als Nederland wint en verder komt in de competitie … dan is dat meegenomen). Er zijn zelfs geruchten dat zowel de lokale kranten als de Portugese televisie langs zal komen om de sfeer vast te leggen … en ook het Oranje-koorts aan de Portugezen uit te leggen (dat laatste zal misschien moeilijk worden hehehe).

Het beste manier om uit te leggen is door het te laten zien … en dus wie Madeira bezoekt komende weken … naam je leukste Oranje spullen mee. Wees niet bang … je zult niet de enige ‘Oranje-malloot’ zijn hier op Madeira (wij zijn er ook).

Voor degene die het niet van dichtbij kan meemaken … we zullen zoveel mogelijk in beeld vastleggen en publiceren via de volgende link:

pinterest.com/bellailha


1 Comment

Maja · June 9, 2012 at 20:14

Tak voor de info!

Comments are closed.