Willisha (aka Wil) … een pracht van een vrouw. Een vrouw met een sterke karakter en groot gevoel voor humor. Een vrouw die zeer gesteld is op haar vrijheid. Een vrouw die van nieuwe uitdagingen houdt. Bijvoorbeeld het idee om naar Madeira te verhuizen … dat vond ze al meteen een goed idee toen. Wil is spontaan, behulpzaam en staat open voor nieuwe ideeën. Altijd vrolijk en goed gehumeurd … en zij ontmoet graag nieuwe mensen.

Er zijn wel een paar dingen waar ze ‘allergisch’ voor is … zoals voorspelbaarheid, verveling en saaiheid. Maar gelukkig heeft ze daar weinig last van in haar direct omgeving (en werk).

Ik ken Wil als een vrouw die nooit lang stil kan (blijven) staan. Zij geniet met volle teugen het leven en heeft zo veel energie in zich … dat (zo nu en dan) ze het moet kwijtraken.

Wil haar karakter kenmerkt zich door haar spontaniteit en tegelijkertijd zorgeloos te zijn. Tevens heeft ze een sterke wil … en is ze oprecht en openhartig. Ze heeft een natuurlijke charme dat als een soort magneet werkt. Ik weet er alles van … want ik ben één van haar (gelukkige) slachtoffers.

Ze zal nooit iemand kwetsen noch zal ze ooit de bedoeling hebben om het te doen.

Wil heeft een uitstekende intuïtie … vaak lijkt het dat die is gelinkt met mijn eigen gedachten. Telkens als ik een bepaalde idee of suggestie heb … dan blijkt zij hetzelfde te hebben. En dat terwijl we het nog niet eens over hebben gehad. Ik moet dus uitkijken met wat ik denk :?

Verder heeft ze nog meer geweldige eigenschappen … maar die zal ik hier niet verklappen … als u begrijpt wat ik bedoel. :mrgreen:

Lieve Wil (Querida Willisha) … ik hou van je! Ontzettend bedankt dat ik de rest van mijn leven met jou mag en kan delen. Je hebt mijn leven (maximaal) verrijkt …

Oh ja …. en ook nog …. van harte gefeliciteerd!! :mrgreen: